Brandglasløsninger

Brandsikkerhedsbranchen omgives af omfattende regler og kræver stor viden for at opnå overensstemmelse med alle relevante byggeregler.

CGI International har kun aktiviteter inden for branchen for brandbeskyttelsesglas og kan dermed udvikle omkostningseffektive brandglasløsninger samt levere dem til markedet med støtte af uafhængige afprøvninger og godkendelser, certificeret af BS og EN.

Et kontinuerligt program for forskning og udvikling, støttet af et professionelt teknisk team, placerer Pyroguards produkter på forkanten, og vi udvikler løbende innovative løsninger, som giver CGI International en særstilling som specialist på brandglasområdet.

CGI International ved, at brandglassets ydeevne er afhængig af systemspecifikationerne og foretager derfor løbende afprøvninger, som vurder ydeevnen for et bredt udbud af brandbeskyttelsesglas. På den måde får foreskrivende led større fleksibilitet, entreprenører flere valgmuligheder og markedet en mere omfattende og udførligere afprøvet brandglasportefølje over hele verden, takket være Pyroguards produktsortiment.

Kontakt os for at få en snak om dine krav til klassificerede brandglas.