CGI International

CGI International, der har aktiviteter under navnet Pyroguard, er Storbritanniens førende, uafhængige producent af brandbeskyttelsesglas, en position der er opnået ved udelukkende at fokusere på markedet for brandglas gennem omfattende investeringer i produktionstilpassede lokaler samt en fortløbende forskning, produktudvikling og afprøvning.

CGI International eksporterer brandglasløsninger over hele Europa og store dele af verden, blandt andet til Frankrig, Holland og USA, fra den topmoderne fabrik i Heydoc i Merseyside.

Pyroguard samarbejder med foreskrivende led, entreprenører og kunder og leverer sine produkter til markedet gennem et nationalt netværk af specialiserede glasbearbejdere og grossister. Pyroguards brandglasløsninger understøttes af veletableret teknisk support til alt fra specifikationer til montering gennem et professionelt teknisk team.

Med partnerskab som udgangspunkt bygger CGI International langvarige relationer til kunder og leverandører og arbejder aktivt for at udvikle de bedste innovative og omkostningseffektive løsninger.

Kontakt os for at få en snak om dine krav til klassificerede brandglas.